måndag 12 maj 2008

100 timmar vandringsfiske

I söndags var det dax för den efterlängtade premiären på östersjölaxen. Siktet var inställt på att lämna marinan runt 4 bläcket för att hinna med att säga hej till Alle & co som tidigare under kvällen befunnit sig på Utö. Ringer Alle för en lägesrapport och det visar sig att dom ligger och driver NO om Ornö pga havererad generator. Fuck!
Efter många om och men är Alle ombord och hans båt lämnad på min marina. Måste nu tanka i Nynäs pga att den planerade trollingsoppan gått åt till sjöräddningen. Lagen om allt jävlighet hjälper här till med att jävlas så att macken inte öppnar förrens kl 10.00 så det är bara att rigga spön i en timme. Väl på plats vid Inre Karavasen åker grejerna i sjön och klockan är nu 11.00 endast 7 timmar sen jag åkte från marinan.
Vi hann med en repa runt landsort innan Alles Mat och sov klocka fick tuppjuck och fastnade i matläget. Planen var att äta i nynäs när mörkret fallit på, men det gick inte för sig så det var bara att lägga ner.
Vi hade nog grejerna i sjön ca 6 timmar så nu är det bara 94 kvar innan man har drillat in ett vandringspris i silver till teamet.

Inga kommentarer: